Malignaggi priprema kandidaturu za meč s McGregorom: To je najlakša lova koju mogu zaraditi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.08.2017 09:29h Autor:

Paulie Malignaggi

Ukoliko Conor McGregor ostane u boksu, Paulie Malignaggi je svakako jedna od opcija za protivnika. Američki boksač i njegov bivši sparing partner je toga svjestan te je polako krenuo u pokušaj dogovaranja meča.

Malignaggi je već samim sparingom, i svime što je išlo uz njega i nakon njega, već puno toga dobio. Bio je stručni sukomentator Showtime Sportsa, a već nakon meča je dao svoj dojam onoga što se odvijalo u ringu. Bio je upitan o tome misli li da je McGregor ostavio dobar ili loš dojam te gdje zapravo vidi ključan trenutak meč, kada je Mayweather preuzeo kontrolu.

“Ne smatram da se loše predstavio. Conor vam uvijek daje neki čudan dojam kada ga prvi puta vidite. Sjećam se svog prvog sparinga s njim, nisam ga uspio pogoditi previše puta, ali sam mislio da je to zato što sam ispao iz forme. Tada smo odradili osam rundi. No, primijetio sam da niti Floyd nije uspio napraviti puno toga u prvih par rundi. Tako da, Conoru treba ovdje dati za pravo. No, njegov problem koji zapravo nije problem, jer je tako kratko u boksu. Nema puno opcija, pa je gotov čim shvatiš što i kako radi. Čim je Floyd to shvatio, Conor više nije znao što da radi. Ukoliko uspije nešto nadograditi na svoj nastup iz prvih par rundi, moglo bi biti nešto od njega. Isto tako, on ne zna udarati, ima jednu vrstu udaraca. Ne zna prebaciti svoju težinu u udarac, njegovi udarci nisu radili nikakvu štetu. No, ti mali udarci i čudno kretanje su mu donijeli pokoju rundu.”

Ukoliko McGregor ostane u boksu, meč protiv njega je ozbiljna opcija, zbog svega što se događalo posljednjih mjesec dana. Na pitanje da li bi prihvatio taj meč, Paulie nije dugo razmišljao, nego je odmah dao odgovor, uz još jedno objašnjenje događaja iz ovog meča.

“O da, naravno, to je najlakša lova koju mogu zaraditi. Osim toga, on baš nije drag tip. Sve što sam pričao o njemu se na kraju potvrdilo, izašlo na vidjelo. Ovaj meč ne možeš editirati i prikazati dijelove koji ti želiš. Kako je meč prolazio, on se počeo lomiti, a kada se krene lomiti više nije najhrabriji tip. Prestane uzvraćati udarce, zapravo se ne želi boriti kada je umoran. Da je pokoji puta pokušao uzvratiti, sudac sigurno ne bi prekinuo meč. Da je bacio koji udarac u onoj posljednjoj minuti, ne bi na ovakav način napustio ring. No, on to nije napravio.”

 Možda bi upravo meč s Pauliem i bio najbolja opcija za Conora. Riječ je o meču kojeg bi mogao dobiti. Malignaggi je bivši svjetski prvak, pa to nosi neku težinu, no isto tako je i boksač koji je doživio poraz od svakog jačeg imena s kojim se susreo. Također je već neko vrijeme bez nastupa, a i McGregor ga je imao priliku dobro upoznati kroz sparing. Osim toga, napokon bi se razriješilo ono što se dogodilo u dvorani, a što vjerojatno nije smjelo izaći u javnost. Meč je uistinu realna opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI