Malignaggi otkrio kako natjerati McGregora da “cmizdri poput curice”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.08.2017 12:35h Autor:

Conor McGregor

Paulie Malignaggi nastavlja ‘bombardirati’ Conora McGregora otkako je napustio njegov pripremni kamp. Podsjetimo, bivšeg su svjetskog boksačkog prvaka na taj potez natjerale fotografije koje su u javnost pustili McGregorovi ljudi, a na njima, očekivano, Irac izgleda superiorno.

“Neke stvari izvan ringa u trening kampu su me natjerale da dođem do ovakve odluke. Ja nisam taj koji može diktirati uvjete na trening kampu, ali mogu odlučiti želim li ga biti dio ili ne. Neću odati nikakve taktičke stvari koje sam vidio u dva sparinga s Conorom. Imaju moju riječ za to. Ali ću progovoriti na vrijeme o stvarima koje su me uzrujale”, poručio je tada Malignaggi.

Sada je Paulie otišao korak dalje te je nakon optužbi za manipuliranje fotografijama odlučio nešto detaljnije opisati svoje sparinge s McGregorom i pritom otkriti kakvi su udarci najviše smetali UFC-ovom prvaku.

“Da, u nadolazećem tjednu ću zapravo početi malo raspravljati o onome što se dogodilo u utorak, on cmizdri poput curice kada ga se udari u tijelo. LOL”, napisao je Malignaggi na svom Twitter profilu pa još jednom potvrdio da neće otkrivati McGregorovu taktiku za meč s Floydom Mayweatherom Jr-om.

“Neću pričati o njegovoj taktici, to ne bih učinio. Kod mene još postoji neki moral, ja nisam Conor, ali ću definitivno iznijeti neku priču o svemu.”

Napuštanje McGregorovih priprema je izgleda ostavilo bivšeg boksačkog prvaka i bez očekivane zarade…

“Nisu me platili i ne brinem se oko toga. Platio sam ja njemu batinama koje sam mu priuštio u utorak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI