Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Malignaggi optužio McGregora za seksualno uznemiravanje: “On je gej!” | Fight Site

Malignaggi optužio McGregora za seksualno uznemiravanje: “On je gej!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.01.2019 19:02h Autor:

Malignaggi i McGregor

Pomalo neobična vijest pojavila se na nekim borilačkim forumima, a tiče se najveće svjetske MMA zvijezde Conora McGregora.

I dalje se, naime, ne zna koji je njegov sljedeći potez, a lista “udvarača” je podugačka. Ne postoji praktički veće ime koje nije prozvalo “Notoriousa” ili bar poručilo da ne bi imao ništa protiv meča protiv njega. To ne uključuje samo MMA borce; i boksači poput Paulieja Malignaggija ne odustaju od možebitnog mega meča, koji bi im donio bogatstvo.

S obzirom da Irac “nije trzao” na standardne provokacije preko društvenih mreža, Malignaggi je odlučio ubaciti u višu brzinu. U posljednjem intervjuu za “Behind The Glove” bivši svjetski prvak je izjavio kako je Conor McGregor niti više, niti manje nego – gej!

“Zašto sam mu i dalje u mislima? Zašto ne bi samo objavio čitavu snimku sparinga pa da možemo zaboraviti na to. Svi bi mogli donijeti svoj zaključak, a mi ne bi imali oko čega se raspravljati”, pita se Malignaggi čiji je odnos McGregorom započeo na bazi suradnje uoči meča protiv Floyda Mayweathera.

Malignaggi je bio McGregovor sparing partner sve do trenutka kada je Irac objavio fotografije, a zatim i montiranu snimku s jednog sparinga što je naljutilo Malignaggija. Od tada je dvojac “na ratnoj nozi”, a neko vrijeme se govorkalo i o meču. Malignaggi sada govori upravo o snimci tog spornog sparinga koji ih je i zavadio.

“Znate li što ja mislim? Zaista počinjem misliti da privlačim tog tipa, razumijete me? Čudne vibre dobivam od njega. Zašto ima potrebu stalno razmišljati o meni?”, pita se boksač i dodaje:

“Tip je gej. Taj tip je gej, a ja nemam ništa protiv toga. Ali, ja nisam gej. Tako da ga molim da se skloni od mene. Imam i ja neka prava kao heteroseksualna osoba. Imam pravo reći mu da nisam zainteresiran. Neka me ostavi. Neka me seksualno ne zlostavlja.”

Nije jasno je li Malignaggi ozbiljan ili nije, no tu nije stao nego je nastavio…

“Mislim da je zainteresiran za mene i hoće saznati kako da i on mene zainteresira. Connie, nisam zainteresiran, shvati me! Ne radi se o tome. Nikada se nije radilo o tome.”

“Ako tvoja supruga zna da pušiš penis, super za vas. Tada ste oboje u tome, razumijete me? Ali mene nije briga pušiš li ti penise ili ne. Ja ne želim da se mom približavaš. Ne želim niti razgovarati o tome”, zaključuje bivši svjetski boksački prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI