Malignaggi ne odustaje: Nokautirat ću McGregora i Lobova u istoj večeri!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.10.2017 09:48h Autor:

Ilustracija

Bivši dvostruki svjetski boksački prvak Paulie Malignaggi ne odustaje od dvoboja protiv Conora McGregora unatoč tome što je ideja o njihovom međusobnom boksačkom meču sve dalje i dalje od realizacije.

Naime, prema svemu što se može pročitati posljednjih tjedana, McGregor bi se trebao vratiti u Octagon i braniti svoj pojas protiv Tonyja Fergusona ili Natea Diaza. Boksački meč protiv Malignaggija, gotovo da se više i ne spominje.

No, njegov sparing partner za meč s Mayweatherom se ne miri s tom idejom. Svjestan je da se radi o životnoj prilici da zaradi milijune dolara u dvoboju s boksačkim “početnikom”. Pa tako koristi svaku priliku da eventualni meč gura u medije i na društvene mreže.

Posljednji povod mu je bila izjava McGregorovog pulena i sparing partnera Artema Lobova, koji je nakon poraza od Andrea Filija rekao “kako želi otpust iz UFC-a da bi mogao odraditi profesionalni boksački meč”. Malignaggi je brže-bolje pohitao na svoj Twitter profil te je napisao…

“Reći ću vam što možemo napraviti da bi malo poravnali šanse. Borit ću se protiv Artema i protiv Conora iste večeri. I čak se ne šalim sada. LOL”; napisao je Malignaggi referirajući se na članak u kojem “Ruski čekić” najavljuje odlazak u profi boks.

Tu nije stao, nego je nešto kasnije nastavio…

“Čak su i stari UFC turniri imali više mečeva u istoj večeri, a između bi ti dali pauzu. Evo neka tako bude. Obojicu ću i h nokautirati”, dodao je bivši svjetski prvak.

Na njegovu žalost, danas su puno bolje ustrojene atletske komisije u SAD-u koje bi spriječile nešto slično. Uostalom, većina fanova želi vidjeti McGregora ili protiv Fergusona ili protiv Diaza. “Notorious vlak” je, čini se, za Malignaggija već otputovao…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI