Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Malignaggi ima novi izgovor: McGregor je nosio štitnik za bradu kako ga ne bi mogao nokautirati | Fight Site

Malignaggi ima novi izgovor: McGregor je nosio štitnik za bradu kako ga ne bi mogao nokautirati

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.08.2017 12:23h Autor:

Pojačanje o kojem Malignaggi priča

Paulie Malignaggi još uvijek nije uspio preboljeti sparing s Conorom McGregorom. Nakon što je ispucao sve isprike za sporno guranje ili nokdaun, Malignaggi je u nedjelju ponovno raspalio po UFC prvaku. Ovaj put se fokusirao na njegovu opremu koju je nosio tijekom posljednjeg sparinga.

Bivši dvostruki svjetski prvak, naime, tvrdi da je McGregor dodatno zaštitio glavu, a posebno bradu što inače nije slučaj u boksačkom sportu. To je, prema tvrdnjama Malignaggija napravio kako ne bi osjetio udarce i kako bi dobio prednost. Da bi demonstrirao o čemu se radi, Malignaggi je u studio donio primjere boksačkih kaciga te je objasnio u čemu se njegova oprema razlikovala od one UFC prvaka.

“Njegova kaciga je imala jače punjenje, a za razliku od ove, imao je i zaštiti za bradu. Ne daj bože da osjeti koji udarac. Vidite li ovdje zaštitu za bradu, e pa Conorova kaciga je imala to još više pojačano. On nije imao vezicu oko brade, nego je imao baš štitnik za bradu. Pogledajte njegovu glavu, bila je čitava zaštićena osim dijela u sredini što je bila jedna točkica. Kada udarate fokusere, želite udariti samo u sredini. Tako sam i ja gledao u njega”, rekao je Malignaggi i dodao:

“Razumijem da nije htio biti uzdrman tijekom pripremnog kampa. Ali ja sam čitav svoj život boksao s ovakvom kacigom. Da, malo više udaraca dobijete, ali pogledajte kako je ova kaciga otvorena. Ništa nije pokriveno. Dva su razloga zašto sam volio boksati s ovakvom kacigom. Prvi, što sam volio bolje vidjeti, pogotovo perifernim vidom. Volim se oslanjati malo više na svoje oči. Ali ono što ponavljam ovdje. On je imao štitnik za bradu!!!??? To nisam nikada vidio u životu. Boksali smo s 16 uncnim rukavicama, a ja i nisam poseban udarač. Ne daj bože da osjeti koji udarac ili da bude uzdrman. Ali opet, to je na njemu.”

U nastavku videa Malignaggi priča o nekim drugim iskustvima na dva sparinga s Conorom McGregorom. Otkriva kako je došlo do suradnje, kako je prošlo prvih osam rundi sparinga i što ga je natjeralo da napusti pripremi kamp.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI