Majkić postao novi član OFC-a

K1 / Boks 09.03.2012 05:48h Autor:

Majkić sa svojim novim suborcima

Od ovog tjedna natjecateljska ekipa OFC-a veća je i snažnija za jednog novog člana i vrlo iskusnog borca. Radi se o Zoranu Majkiću koji je do prije par mjeseci trenirao u klubu svog oca Dragana u Klani, no sad se odlučio pridružiti našoj ekipi.

Majkić je vrlo iskusan borac, publika u Opatiji ga je imala prilike vidjeti i protekle godine na priredbi Opatija Fight Night 3 kada je po mnogima pružio najatraktivniji meč večeri, a trebao je ove subote nastupiti i na Cro Cop Final Fightu u Zagrebu. Nažalost, u tome ga je spriječio lom ruke koji je početkom godine doživio na skijanju u inozemstvu.

Iza sebe ima približno 80 mečeva, radi se dakle o, kao što smo već rekli, iznimno iskusnom borcu koji će ubuduće svoju težinu držati na približno 85 kilograma. Prije tjedan dana započeo je ponovno aktivno trenirati nakon oporavka od loma ruke i u nadolazećem razdoblju možete očekivati njegov povratak u ring.

Ovo je samo jedna u nizu promjena u natjecateljskoj ekipi OFC-a nakon što je nedavno raskinut ugovor dvojici boraca za koje je glavni trener Mladen Kranjčec procijenio da mu više nisu potrebni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI