Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lončarovo premlaćivanje suca u ringu ga "proslavilo" u svijetu! (VIDEO) | Fight Site

Lončarovo premlaćivanje suca u ringu ga "proslavilo" u svijetu! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.10.2014 10:11h Autor:

Vido Lončar - Screenshot

Vido Lončar, juniorski reprezentativac Hrvatske, se proslavio na Europskom juniorskom boksačkom prvenstvu koje se ovih dana održava u Zagrebu. Nažalost, umjesto po sjajnom nastupu, nekom atraktivnom nokautu ili osvojenoj medalji, Lončar je postao doslovno planetarno poznat jer je nokautirao suca u ringu. Vijest je jučer objavljena u hrvatskim, a zatim je "zauzela" i strane medije jer se ovako nešto zaista ne viđa prečesto.

Tako se piše o "sveopćem napadu na suca u ringu" te recimo poznati Bloodyellbow navodi da je "pogodio suca desnom, a kada je ovaj pao u nokdaunu, hrvatski boksač je nastavio s 'ground and poundom' u MMA stilu sve dok ga doslovce nisu izvukli iz ringa".

"O ovom incidentu ne treba dvojiti – čin Lončara je zaista odvratan i nezapamćen napad. Trebalo bi ga tretirati kao 'kriminalno dijelo', a Lončaru ne treba dati da se više bori u bližoj budućnosti" – stoji u zaključku.

S obzirom na viđeno, Lončar bi se mogao nadati uspješnoj MMA karijeri jer mu je boksačka vjerojatno završila na neko duže vrijeme. Ako stavimo šalu na stranu, zaista se radi o vrlo ružnom incidentu koji zaslužuje svaku osudu sportske javnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI