Lomachenko se ponudio biti novi Conorov sparing partner

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.08.2017 19:44h Autor:

Vasyl Lomachenko

Nakon što je Paulie Malignaggi napustio pripremni kamp Conora McGregora, Vasyl Lomachenko se putem Twittera osobno ponudio Ircu da s njim odradi posljednje sparinge do meča protiv Floyda Mayweathera Jr.

Lomachenko je proteklog vikenda još jednom prezentirao svoju besprijekornu boksačku tehniku, kada je prekidom nakon sedam rundi savladao Manuela Marriagu. Ukrajinskog zlatnog olimpijca mnogi smatraju najboljim tehničarom svijeta, no problem mu je što za sada još nije dovoljno prepoznatljiv boksačkoj javnosti.

Tako je danas napravio jedan potez koji je pozitivan upravo iz tog marketinškog aspekta. Objavio je Twitter poruku sadržaja:

“Čujem da Conor McGregor treba novog sparing partnera da bi testirao svoje vještine protiv njega. Neka slobodno nazove.”

Iako se bori na desetak kilograma težine manje nego Irac, Lomachenko bi svakako bio zanimljiv test zbog svoje brzine i raznolikosti udaraca. No, McGregor za sada nije reagirao po tom pitanju, a iz njegovog su kampa prestali komentirati i situaciju s Malignaggiem. Do čema protiv Floyda je ostalo još dva i pol tjedna i sigurno su fokusirani na posljednje pripreme. No, ukoliko je Lomachenko bio ozbiljan, Ircu ne bi bilo nimalo loše da prihvati ponudu i vidi kako će se snaći protiv boksača koji u svom stilu ima podosta “floydovskih” karakteristika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI