Lomachenko izrazito veći od Rigondeauxa (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.12.2017 19:37h Autor:

Lomachenko vs. Rigondeaux

Vasyl Lomachenko i Guillermo Rigondeaux jučer su odradili press konferenciju povodom sutrašnjeg međusobnog boksačkog meča. Ipak, najzanimljiviji dio toga bilo je sučeljavanje, na kojeg se vidjelo kolika je razlika u visini između ova dva boksača.

To zapravo ne čudi, jer je Ukrajinac po službenim podacima šest centimetara viši od kubanskog boksača i većinom nastupa dvije kategorije iznad njega. Ipak, zanimljivo ih je vidjeti ovako usporedno, gdje se stvara dojam kako bi Lomachenko trebao imati veliku prednost ispred svog neporaženog protivnika.

Ipak, brzina i tehnika je ono što će odlučiti ovaj meč i nema sumnje da će Rigondeaux i u tome što je manji uspjeti naći neku prednost. Uostalom, on je poznat po znalačkom iskorištavanju svake moguće prednosti, ali i poništavanju bilo kakva pretpostavljenje prednosti protivnika. Boksači su bili odjeveni i prema tome nismo mogli vidjeti u kakvoj su formi.

Za to ćemo morati sačekati vaganje, koje će uslijediti večeras i o čijim ćemo rezultatima obavijestiti čim se to dogodi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI