Lomachenko izazvao McGregora, no on je spreman na MMA borbu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.05.2017 09:10h Autor:

Vasyl Lomachenko

Kako je postalo moderno da se boksači i MMA borci ovih dana međusobno prozivaju, nešto slično tome je napravio Vasyl Lomachenko. No, on je Conora McGregora prozvao na borbu u UFC-u.

Dvostruki olimpijski pobjednik i dvostruki svjetski prvak u boksu te po mnogima trenutno tehnički najbolji boksač svijeta, Lomachenko je sve veća zvijezda u ringu. Kao takav, zna da će njegove izjave na društvenim mrežama privući pažnju, pa je tako odlučio obaviti onu koju će prenijeti većina medija. Naravno, njegov “Tweet” prenosimo i mi:

“Kao dijete sam pobjeđivao na mnogim hrvačkim, judo i sambo turnirima. Trebam li pokušati boriti se u UFC-u? Što misliš Conor McGregor?”

Naravno, ovdje je vjerojatno riječ o šali, ali šali koja će Lomachenku donijeti dodatnu dozu pažnju, upravo zbog razloga što je on napravio potpuno suprotno od svojih kolega, ali i MMA boraca, koji se međusobno prozivaju na boksački meč. Ipak, situacija u kojoj bi Lomachenko odradio MMA borbu svakako pozitivno djeluje na maštu. A znajući o kakvom je atleti i stroju riječ, ne treba čuditi ako bi tamo na kraju bio jako dobar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI