Lomachenko i Rigondeaux odradili vaganje i nevjerojatno dugačak “staredown” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.12.2017 09:11h Autor:

Lomachenko vs. Rigondeaux

Vasyl Lomachenko bio je četvrtinu kilograma teži od Guillerma Rigondeauxa na vaganju za njihov današnji boksački meč. Psihološki rat nije pripao niti jednom, nakon što su gotovo dvije minute držali intenzivan pogled tijekom “staredowna”.

Riječ je o meču na težini u kojoj Lomachenko inače nastupa, dok je Kubanac za ovu priliku otišao dvije kategorije iznad te će napasti WBO pojas superperolake kategorije, koji Lomachenko drži. Obojica su bili ispod granice od 59 kilograma, no Lomachenko je bio blago teži. Ukrajinac ima prednost u visini od otprilike šest centimetara, no prednost u dosegu pripada Rigondeauxu i to za čak sedam i pol centimetara.

Nakon što su se izvagali, borci su odradili sučeljavanje koje je bilo jedno od intenzivnijih, ako gledamo na boksačke mečeve u posljednje vrijeme. Niti jedan borac nije htio ustuknuti i pomaknuti svoj pogled te su na kraju morali biti razdvojeni od strane osoba iz organizacije. Momci su maksimalno fokusirani i nema sumnje kako nam slijedi poslastica za sve prave boksačke fanove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI