Lomachenko danas brani pojas protiv malo poznatog Marriage

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.08.2017 11:48h Autor:

Lomachenko vs. Marriaga

Vasyl Lomachenko danas ispred sebe ima svoj drugi meč u 2017. godini. U Los Angelesu će boksati protiv malo poznatog Miguela Marriage, kojeg će pokušati pobijediti dok će istovremeno iz glave pokušati izbaciti meč koji mu je zapravo najveća želja.

Nakon što je u travnju podosta lako savladao Jasona Sosu, Vasyl Lomachenko će danas naslov WBO prvaka u super perolakoj kategoriji braniti protiv Miguela Marriage, 31-godišnjeg borca iz Venezuele, koji se ovdje našao pomalo slučajno. Riječ je o boksaču skora 25-2, koji iz svog zadnjeg meča protiv Oscara Valdeza ima poraz. No, WBO je odlučio dati njemu priliku, dok Lomachenko čeka dogovor meča koji želi.

Lomachenko se nada dogovoru meča protiv Guillerma Rigondeauxa te je više puta izjavio kako vjeruje da će se nakon Marriage taj meč napokon ostvariti. Rigondeaux inače nastupa dvije kategorije ispod te bi se njih dvojica trebali naći u perolakoj kategoriji, onoj gdje najčešće nastupa i Vasylov današnji protivnik, Marriaga.

Ukrajinac je izjavio kako je ovaj meč shvatio ozbiljno kao i svaki prije njega te da neće dozvoliti da mu se više ikad dogodi Orlando Salido, koji ga je porazio u njegovoj drugoj profesionalnoj borbi. Marriaga ovdje apsolutno nema ništa izgubiti te je najavio kako će od prve sekunde krenuti po iznenađenje, ali da mu je glavni cilj ostaviti dobar dojam te oduševiti fanove svojom izvedbom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI