Lobov poručio Malignaggiju da prestane biti “diva” i primi sve kao muškarac

K1 / Boks 12.08.2017 17:07h Autor:

Artem Lobov & Paulie Maliganggi

Najbolji prijatelj Conora McGregora, UFC borac Artem Lobov, dao je svoje mišljenje oko cijele afere s Pauliejm Malignaggijem.

Malignaggi je kao sparing partner pomagao McGregoru u pripremama za borbu protiv Floyda Mayweathera Jr-a, ali je nezadovoljan tretmanom napustio kamp da bi zatim odradio bezbroj intervjua u kojima je blatio Irca.

“Velik dio boksača su dive”, rekao je Lobov Arielu Helwaniju s uglednog MMA Fighting portala. “Navikli su da se sve vrti oko njih. Čak i u kampu- nikada ne vidite dva vrhunska boksača da treniraju zajedno. Sve se uvijek mora vrtjeti oko njih. Ovo je bio prvi put da Paulie nije u centru i zato je tako reagirao. Jednostavno treba prestati biti diva i primiti to kao muškarac.”

Malignaggi je u medijima McGregora nazvao “najvećom škrticom koju je ikada upoznao”, a kao jedan od primjera naveo je kuću u kojoj je bio smješten, usporedivši je narkomanskim leglom.

“To je potpuna laž. Smješteni su u kuću- ne radi se o vili, ali je dobra kuća. Dobili su auto na raspolaganje, svi su dobili dobru hranu i plaćeni su. Stoga, što drugo možete očekivati kao trening partner? Ne možete dobiti više od toga. U mojim očima se radi o dobrom tretmanu.

Glavni razlog napuštanja kampa bila je fotografija na kojoj je McGregor dvosrtukog boksačkog prvaka poslao u nokdaun. No Malignaggi, unatoč objavljivanju snimke, i dalje tvrdi da se radilo o guranju.

“Naravno da se radilo o nokdaunu. Zato bismo se stavili u takvu poziciju i lagali kad znamo da će se snimke objaviti.  O McGregoru možete reći što god želite, ali on nikad nije pričao sranja, uvijek govori istinu. Što god je Paulie rekao, to je sranje. Mi govorimo samo činjenice.”

McGregor i Mayweather će boksati 26. kolovoza u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Predviđa se da će meč srušiti sve rekorde gledanosti i zarade u povijesti borilačkih sporotva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI