Liverkick o meču Cro Cop vs. Bonjasky: Borba legendi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.03.2014 12:29h Autor:

Glory 14

Glavna borba večeri na Gloryju 14 koji će se ove subote 8. ožujka održati u zagrebačkoj Areni biti će ogled dvije legende Mirka Filipovića i Remyja Bonjaskog. Tom se borbom pozabavio i Liverkick, najposjećeniji kickboxing portal na svijetu.

Za Liverkick je ovo dvoboj dvije legende koje su obilježile i gradile dio povijesti kickboksa. Doduše, pojavljuju se nove generacije teškaša poput Gokhana Sakija, Tyrona Sponga, Daniela Ghite ili Rica Verhoevena, ali stari vukovi su i dalje velika atrakcija i mamac za gledatelje jer njihove borbe i dalje donose pregršt uzbuđenja. A to je ono što kickboxing fanovi vole.

Iako će mnogi reći da su glavne uloge na Gloryju 14 trebali dobiti neki drugi, neki novi teškaši, Liverkick prenosi da je ovo borba koju su ljubitelji ovog sporta čekali 12 godina. Revanš koji je prepoznao i Glory te im dao glavne uloge u Zagrebu. Bonjasky ima u planu skori odlazak u mirovinu, dok vjerojatno ni Filipović neće odraditi još previše borbi i zato je ovo meč koji zaslužuje pozornost.

S obzirom na odlazak Cro Copa u MMA svijet prilike za uzvrat ranije nije bilo. Nije bilo ni prilika da se Filipović češće nađe u ringu s Aertsom, Badr Harijem ili ostalim vrhunskim borcima, ali Glory 14 donijet će dašak tog vremena – kaže se u tekstu Liverkicka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI