LIVE na FC-u: SupeKombat s puno stila zaključuje godinu super jakim turnirom četvorice (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.12.2012 12:11h Autor:

SuperKombat

Odličan finalni turnir koji je SuperKombat najavio početkom prosinca i kojim će zaključiti svoju iznimno uspješnu godinu, dolazi ubrzo na raspored, a odnedavno je poznat i čitav popis borbi. Priredbu, koja starta u subotu 22.prosinca u 21 sat, ćete moći pogledati uživo na Fight Channelu!

Osim što će se u Bukureštu održati turnir najbolje SuperKombatove četvorice teškaša, na popisu borbu će biti još nekoliko iznimno zanimljivih mečeva i prilično poznatih imena. Čak i rezervna borba turnira četvorice između Freddyja Kemayja i Sergeyja Lascenka, spada u borilačke poslastice što dovoljno govori o snazi turnira.

Domaća publika će s velikim iščekivanjem pratiti i borbu za SuperKombat svjetsku titulu do 95 kilograma gdje će snage odmjeriti Rumunj Andrei Stoica i Arnold Oborotov.

Rumunjska promocija ovu priredbu održava u suradnji s K-1 organizacijom stoga i ne čudi velik broj "zajedničkih" boraca, pa čak i K-1 WGP Finalista koji su se s našim Cro Copom plasirali na sada ipak upitan završni turnir japanske promocije.

Čovjek do kojeg je vrlo teško doći kada se radi o njegovoj promociji, a očito puno lakše kada je u pitanju suradnja sa SuperKombatom, predsjednk K-1 Mike Kim, je u izjavio prokomentirao koliziju dvije promocije.

"Kao što smo najavili prije tri mjeseca, surađujemo sa SuperKombatom koji se dokazao kao vrlo dobar organizator K-1 priredbi, a otkrivaju i nove heroje diljem svijeta. Zbog toga ću i ja doći u Bukurešt, a to područje će također biti u našem fokusu u budućnosti", rekao je Kim koji će zapravo samo promijeniti europski grad jer je 15. prosinca u Ateni okrunio novog kralja K-1 promocije do 70 kilograma.

Zadovoljstvo je, očekivano, izrazio i čelnik SuperKombata, Eduard Irimia, koji je praktički "ukrao" show od K-1, a njegova organizacija će organizirati vjerojatno najjači kick boks turnir godine.

"Suradnja između naših brendova je vrlo važna za borce kako bi bili aktivni i moraju biti svjesni da je ovo na obostranu korist. Cilj nam je povećati popularnost ovog sporta, a to smo u nekim država već i uspjeli", objasnio je Irimia.

Turnir na kojem nastupaju Pavel Zhuravliev, Benjamin Adegbuyi, Ismael Londt, Sebastian Ciobanu, Freddy Kemayo i Sergey Lasenko, te ostatak popisa borbi s Mighty Moom, Raulom Catinasom, Hesdy Gergesom…je nešto što niti jedan pravi kick boks fan neće propustiti. Nemojte niti vi, nego subotnje večer, 22. prosinca, rezervirajte za vrhunski stand up spektakl i Fight Channel.

1. Super-fight (+96 kg)
Ibrahim Aarab (Marocco) vs Daniel Sam (Great Britain)

2. Tournament – polufinale 1 (+96 kg)
Pavel Zhuravlev (Ukraine) vs Benjamin Adegbuyi (Romania/Nigeria)

3. Tournament – polufinale 2 (+96 kg)
Ismael Londt (Suriname) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

4. Tournament – rezervna borba (+96 kg)
Freddy Kemayo (France) vs Sergey Lascenko (Ucraina)

5. Super-fight (+96 kg)
Carter Williams (USA) vs Hesdy Gerges (Egypt)

6. Superkombat svjetska titula (-95 kg)
Arnold Oborotov (Lithuania) vs Andrei Stoica (Romania)

7. Super-fight (+96 kg)
Mighty Mo (Samoa) vs Raul Catinas (Romania)

8. Superkombat finale 2012 (+96 kg)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI