Lesnarov menadžer: Ukoliko Brock izgubi 20. kolovoza napušta WWE!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.08.2017 11:36h Autor:

Lesnar (Instagram)

Vraća li se Brock Lesnar u UFC-u? U ovom trenutku to još uvijek nije sigurno, no svakako se više ne radi o znanstvenoj fantastici. Tema koja se podgrijava već nekoliko dana je eksplodirala nakon UFC-a 214 i prozivke Jona Jonesa.

Jones favorit protiv Lesnara, evo prvih koeficijenata

Podsjećamo, Jones je izjavio da želi meč protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Brocka Lesnara, a da ga dvoboj protiv Miočića kojeg znaju tek okorijeli fanovi ne zanima.

Lesnar je trenutačno dio kečerske WWE organizacije. No naglasak treba staviti na “trenutačno”. Naime, na jučerašnjem izdanju “Monday Night RAW Kurt Angle” emisije, Lesnarov menadžer Paul Heyman je dao prilično indikavitvnu izjavu.

“Ukoliko Brock Lesnar izgubi na skorašnjoj priredbi ‘Universal Champioship at Summerslam, napustit će WWE. A ja ću otići zajedno s njim”, poručio je Heyman i šokirao WWE fanove.

No, radi se zapravo o informaciji i glasini koja kola već neko vrijeme, a kaže da će Lesnar zaista izgubiti na tom mega eventu te da se u WWE ring neće vratiti sve do 2018. i Royan Rumble priredbe.

“Universal Championship at Summerslam” je na rasporedu 20. kolovoza pa će se nakon te priredbe znati mnogo više podataka. Ono što je već poznato jest kako se Lesnar prije povratka u kavez mora vratiti u USADA-in anti-doping program, ali i odlužiti kaznu zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200.

Kladionice su u ponedjeljak već objavile koeficijente za ovaj potencijalni meč, a oni kažu da je UFC prvak u poluteškoj kategoriji veliki favorit protiv bivšeg šampiona u kraljevskoj teškoj diviziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI