Lennoxu Lewisu ponuđeno 50 milijuna za borbu s Kličkom, on traži duplo više!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.10.2013 06:03h Autor:

Lennox Lewis

Vladimir Kličko svojom posljednjom borbom protiv Alexandera Povetkina sigurno nije stekao nove fanove, pošto je "prljavom" taktikom uspio bez previše uzbuđenja svladati ruskog protivnika.

Pobjedom nad borcem za kojeg su mnogi smatrali kako i jedini može stvoriti probleme dominantnom Ukrajincu postavilo se pitanje – tko može zaustaviti WBA, IBF, WBO i IBO prvaka? Odgovor su našli navodno Rusi, i to u vidu Lennoxa Lewisa!

Naime, Lewis je prije više od deset godina svladao starijeg Klička, Vitalija, te se nakon te borbe umirovio. U razgovoru za Guardian priznao je kako mu je ponuđeno 50 milijuna dolara za borbu s Vladimirom.

"Moja cijena je 100 milijuna dolara i o tome se pregovara. Stavio sam im do znanja da mi za pripremu treba šest mjeseci, a već sam u uvodnim treninzima. 50 milijuna me može izvući iz pidžame, a moje nasljeđe neporaženog šampiona košta još 50 milijuna. Vidjet ćemo kako će sve proći, no plan je da se povučem na planinu u izolaciju. S obzirom da su u pitanju Rusi, trenirao bih u Sibiru", rekao je Lewis.

U slučaju povratka naredne godine, Lewis bi u borbu protiv Klička ušao s 49 godina!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI