Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lennox Lewis: Kličko je morao nokautirati Povetkina! | Fight Site

Lennox Lewis: Kličko je morao nokautirati Povetkina!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.10.2013 09:09h Autor:

Lennox Lewis

Jedan od rijetkih boksača na svijetu koji znaju kako svladati nekog od uspješne braće Kličko je Englez Lennox Lewis koji je u svojoj posljednjoj borbi prije odlaska u mirovinu slavio upravo protiv Vitalija, pa se nekakvom logikom nameće i zaključak kako bi to mogao u ondašnjim danima vjerojatno ponoviti i u borbi protiv Vladimira.

Ne čudi stoga što je Lewis s posebnom pažnjom pratio meč između Vladimira Klička i Alexandera Povetkina, a i on se slaže se brojnim komentarima da sudac u ringu nije najbolje odradio svoj posao.

"Moram najprije reći kako je to bila prilično zanimljiva borba", napomenuo je Lewis na početku svog kratkog komentara koji je dao za RTL nakon borbe.

"No, sudac je morao napraviti više kad je u pitanju stil boksača u ringu. Povetkin je prečesto i previše spuštao svoju glavu, dok je Kličko previše visio na njemu. To nije stil prvaka. Mislim da Vladimir može i mora pokazati više nego što je to učinio u meču protiv Povetkina, vjerujem da ga je čak mogao i nokautirati. Zapravo, kad se malo bolje razmisli, borba baš i nije bila tako impresivna", smatra legendarni boksač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI