Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legende u ringu: Mavrovića se i danas moraju čuvati svi koji se s njim nađu u ringu! | Fight Site

Legende u ringu: Mavrovića se i danas moraju čuvati svi koji se s njim nađu u ringu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.02.2013 08:50h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović početkom ovog tjedna krenuo je s dijelom priprema za K-1 WGP Finale u Zagrebu u kojem odrađuje sparinge.

Na svom Facebook profilu "pohvalio" se da mu je Brestovac, koji nastupa već krajem ovog mjeseca u Opatiji, ali također i u Areni Zagreb 15. ožujka u prestiž meču, direktom nabio "šljivu" na oku.

"U ponedjeljak sam započeo sa sparinzima i trajat će još tri tjedna, na prvom sparingu sam zaradio šunku ispod oka od Mladena Brestovca, blokirao sam jedan direkt sa lijevim okom, ali sve ok, takav je posao. Ovaj status želim posvetiti našoj boksačkoj legendi Željku Mavroviću sa kojim sam danas prvi put sparirao ako ne računamo naš prvi sparing još 1992. kad sam prvi puta obukao rukavice u životu i kada me Žac prebio kao mačku. To je bilo u Varaždinu u sklopu Žacovih priprema za Olimpijske igre u Barceloni, više se ni ne sjećam kako je mene uopće dopalo da spariram i tko me nagovorio, ali sjećam se da sam bio sav krvav, "odro" me od batina."

"U međuvremenu je Žac je stasao u boksačkog šampiona čije mečeve sam sa nestrpljenjem čekao. Nakon meča sa Lewisom Žac se povukao i 14 godina mirovao. Počeo sam ga viđati u Core gymu kako fanatično trenira. Uglavnom, večeras mi je došao na sparing. Nažalost sparirali smo samo tri runde jer je Željku u jednom klinču gadno pukla arkada od mog lakta, bilo je to nenamjerno i potpuno slučajno, ali posjekotina je bila gadna i nismo mogli nastaviti. U medijima su se pojavile vijesti da se Željko vraća, ja ne znam je li to istina niti sam ga pitao o tome, on će to sam reći ako do toga dođe, ali želim reći da me Žac oduševio na treningu."

"Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je 10 godina manje, nevjerojatno. Toliko je eksplozivan, brz, pokretan i kondicijski dobar da ako se zaista odluči vratiti bit će zaista prava prijetnja za sve poluteškaše unatoč svim skepsama i kritičarima, vjerujte mi. Trenira sa Vladom Božićem i mogu reći da se izvrsno slažu u boksačkom smislu. Nadam se da će mu rana brzo zarasti da ćemo još koji puta odsparirati do mog nastupa jer boljeg boksačkog sparing partnera ne mogu poželjeti iako da budem iskren i sam sam bio skeptik oko ideje eventualnog povratka i njegovih mogućnosti, ali je Željko večeras otklonio svaku sumnju u pitanje može li on to, pitanje je želi li to zaista, a ako želi i ako odluči nastupiti, neka ga se čuvaju svi koji mu uđu u ring!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI