Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legendarni Thom Harinck: Ovo je bilo bolje nego stari K-1! | Fight Site

Legendarni Thom Harinck: Ovo je bilo bolje nego stari K-1!

K1 / Boks 16.03.2013 13:30h Autor:

Thom Harinck

Oni koji malo bolje prate kick boks, znaju tko je Thom Harinck. Legendarni trener i vlasnik Chakuriki Gyma u Amsterdamu jučer je u Areni imao dva borca. Nažalost, obojica su prošla vrlo loše. Ukrajinac Sergei Lacenko je posrnuo u rezervnom meču protiv "BH mašine" Dževada Poturka, a pritajeni favorit turnira Hesdy Gerges je poražen od Ismaela Londta već u četvrt finalu.

Surinamac je slavio nakon ružne porezotine ispod lijevog oka zbog koje je liječnik u ringu prekinuo dvoboj. Nakon šivanja u zagrebačkoj bolnici, Gerges se vratio u dvoranu pratiti ostale mečeve.

Neovisno o lošim rezultatima svojih boraca, Harinck je bio zadovoljan K-1 WGP Finalom.

"Čestitke organizatorima, ovo je bio stari K-1. Možda čak i bolji nego ikada prije. Osjećaj je bio nevjerojatan. Produkcija i organizacija je bila na najvišem mogućem nivou. Veselimo se povratku u Zagreb i nadam se da će moji borci tada imati više sreće", izjavio je nizozemski trener koji već godinama ljetuje u Dalmaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI