Legendarni Siniša Andrijašević sukomentira OFN 5 na Fight Channelu

K1 / Boks 17.02.2013 11:57h Autor:

Andrijašević, Kranjčec i dva mlađa OFC-ova boca

Predstavnici Opatija Fight Cluba dio vikenda proveli su u Splitu gdje se održava trenerski seminar i skupština Hrvatskog kickboxing saveza te je ta prilika iskorištena za susret OFC-ovog trenera Mladena Kranjčeca i legendarnog hrvatskog borca Siniše Andrijaševića. 

Tom prilikom je s glavnim urednikom Fight Channela dogovoreno i da će Andrijašević, za kojeg se definitivno može reći da je jedan od najboljih hrvatskih K-1 boraca svih vremena s obzirom da je biše višestruki svjetski prvak te je ulazio u ring s legendama poput Petera Aertsa i Jeromea Le Bannera, biti sukomentator tijekom TV prijenosa Opatija Fight Nighta 5 na Fight Channelu.

Podsjećamo, na Fight Channelu u ulozi sukomentatora redovito možete vidjeti velika hrvatska borilačka imena poput prekaljenog trenera Leonarda Pijetraja, UFC borca Igora Pokrajca, bivšeg UFC-ovca Gorana Reljića i jednog od naših najboljih kickboksača Mladena Brestovca. 

I ovo je sjajna pozivnica da se "zaletite" do Opatije pogledati peto izdanje ove sad već poznate hrvatske borilačke priredbe ili da izravni prijenos pogledate na Fight Channelu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI