Legend svoj idući event radi u Parizu s Petrosyanom kao glavnom zvijezdom?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.09.2014 09:30h Autor:

Suleymanov i Petrosyan (u sredini)

Sjajna ruska organizacija Legend vrlo brzo je osvojila srca brojnih fanova zahvaljujući odličnim eventima nakrcanim poznatim imenima uz vrhunsku produkciju.

Nakon trećeg po redu eventa koji se u travnju održao u Milanu očito su odlučili uzeti određenu pauzu, a sad su se pojavila nagađanja kako su krenule pripreme za organizaciju novog eventa koji bi se trebao održati u prosincu u francuskoj prijestolnici.

Informacije još uvijek nisu službene, ali portal Liverkick je doznao kako bi upravo Pariz trebao biti iduće odredište Legenda, a kao okosnica eventa održat će se iznimno snažan turnir u lakoj kategoriji.

Upravo to trebao bi biti i povratnički event za sjajnog talijansko-armenskog borca Giorgia Petrosyana koji je posljednji put nastupio na Gloryju 12 kad je na iznenađenje mnogih izgubio titulu od Andyja Ristiea. Tad je Giorgio teže ozlijedio i ruku, zadobio je vrlo neugodan lom, pa je oporavak potrajao.

Osim Petrosyana, vjeruje se da će u turniru do 70 kilograma nastupiti još Andy Souwer, Gago Drago, Murat Direkci, Mike Zambidis i Dzhabar Askerov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI