Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kyshenko: U Zagrebu nastavljam svoj put prema Glory tituli! | Fight Site

Kyshenko: U Zagrebu nastavljam svoj put prema Glory tituli!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.02.2014 14:33h Autor:

Artur Kyshenko

Pobjede protiv boraca kao što su Nieky Holzken, Yoshihiro Sati i Andy Souwer potvrdile su svojevremeno Artura Kyshenka kao jednog od najvećih kickbox talenta. Njegova sljedeća stanica je zagrebačka Arena i Glory 14.

Kyshenko je u ovom trenutku u velter kategoriji iako je tijekom karijere bio u lakoj. Debitirao je u velteru u Tokiju na Gloryju 13 gdje je odlukom sudaca bio bolji od Japanca Ken Muna.

U Zagrebu će se 8. ožujka boriti protiv Karapeta Karapetyana koji je treći na Gloryjevoj ljestvici velteraša. Pobjeda bi Kyshenku otvorila vrata prema borbi za naslov prvaka.

"Sretan sam što sam u Gloryju i što sam imao uspješan debi. Imao sam nezgodnog protivnika, ali borba je dobro prošla i zadovoljan sam što sam imao dobar start u velter kategoriji.", rekao je Kyshenko.

Nokauti su Kyshenkova specijalnost, ali Karapetyan je novi težak i opasan protivnik koji nikad nije izgubio borbu prekidom.

"Glory je najbolja kickbox promocija na svijetu, a Karapetyan je četvrti na Gloryjevoj ljestvici. To o njemu sve govori. On nije nimalo lagan protivnik. Visok je i dobar s distance, a i prilično je snažan te ima sjajnu tehniku. No, na njegovu nesreću ja sam bolji u svakom pogledu.", samouvjeren je Kyshenko.

"Došao sam u Glory da bih bio najbolji i to ćete vidjeti ove godine. Artur Kyshenko će biti Gloryjev prvak u velter kategoriji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI