Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kujundžić više nije borac OFC-a | Fight Site

Kujundžić više nije borac OFC-a

K1 / Boks 23.06.2012 14:33h Autor:

Mladen Kujundžić

Mladen “Dynamite” Kujundžić od ovog tjedna više nije borac Opatija Fight Cluba te je najavio osnivanje svog vlastitog tima.

Kujundžić je bio borac OFC-a gotovo četiri godine, odnosno od njegova samog osnivanja u ljeto 2009. godine te se kao njihov borac afirmirao kao jedan od najperspektivnijih hrvatskih boraca.

“22-godišnji K-1 i MMA borac, Mladen Kujundžić, više ne surađuje s OFC-om od četvrtka 21. lipnja 2012. godine. Suradnja koja je trajala gotovo četiri godine završila je iz razloga koji će ostati interni.

Kujundžić se tijekom svog boravka u OFC-u afirmirao kao jedan od najperspektivnijih mladih hrvatskih boraca, omogućili smo mu nastupe na nekim od najvećih europskih priredbi. Sudjelovao je u Moskvi na priredbi Ultimate Glory, bio sudionik turnira teškaša organizacije Fight Code, bio angažiran dva puta u jednoj od najboljih europskih MMA organizacija WFC-u…

OFC team želi sve najbolje Kujundžiću u daljnjoj karijeri!”, objavili su iz OFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI