Kujundžić: U Ljubljani će sve odzvanjati od udaraca

K1 / Boks 01.12.2011 21:38h Autor:

Mladen Kujundžić

Jedan od najboljih hrvatskih K-1 boraca koji se uskoro nada biti jednako uspješan i kao MMA borac dao je ovog tjedna intervju za slovenski borilački portal fighter.si povodom skorašnje borbe protiv Roka Štrucla.

Prenosimo Vam dio intervjua, a cijeli razgovor možete pogledati na slovenskom portalu.

18. prosinca nastupit ćete na WFC-u 15, a vaš protivnik je Rok Štrucl. Čuo sam da je do vaše borbe moglo doći i ranije. Kada? Što znate o Roku i što bi mu poručili ovim putem?

“Rok je jako čvrst borac i veliki udarač, Neće biti lako, ali spreman sam i siguran u sebe. Bilo je nekih naznaka da se sretnemo i prije, ali nije bilo ipak realizirano. Evo, sad će nas napokon na WFC-u dovesti u isti ting. Jako se veselim toj borbi.”

Što možete obećati navijačima prije nastupa na WFC-u?

“Navijačima mogu samo obećati da će zvoniti dvorana od udaraca i da će uživati maksimalno u našoj borbi kao nikad do sada na ovim prostotima!”

Trenirate u OFC-u, koji je jedan od najbolje organiziranih na području bivše Jugoslavije. Što možete reći o svom treneru Mladenu Kranjčecu?

“O svom treneru mogu pričati dva dana, naravno sve najbolje. Svaku borbu, svaku ozljedu, svaki poraz ili pobjedu proživljava jednako kao i ja. Od mene je napravio borca. Ja sam za to zaslužan 20%, a on i cijeli OFC team ostalih 80%. Nije lako biti trener i naravno da to ne može svatko biti. Lakše se spremati, ući u ring i potući nego nekoga mjesecima pripremati i stajati mu u kutu. Zato dižem ruku svom treneru, on je pobjednik nakon svake moje borbe.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI