Kujundžić: Ne želim zamarati suce zbrajanjem bodova!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.12.2011 06:25h Autor:

Mladen Kujundžić (screenshot)

Još je samo jedan dan ostao do održavanja velike borilačke priredbe u Ljubljani u organizaciji WFC-a. Među najatraktivnije borbe svrstava se i ona u kojoj sudjeluje velika hrvatska K-1 nada Mladen Kujundžić koji se bori protiv Slovenca Roka Štrucla. Kako se borac Opatija Fight Cluba pripremio za taj težak dvoboj saznali smo u kratkom razgovoru sa samim Kujundžićem.

Kako su protekle pripreme?

“Pripreme su protekle odlično. Koliko sam naporno trenirao i koliko sam spreman dokazat ću u ringu. Slobodno mogu reći da nisam nikad bio ovako spreman za neki meč kao sada. Prošli tjedan odrađivao sam posljednje taktičke sparinge s dečkima iz kluba. Ovim putem na tome se želim i zahvaliti Ivanu Staniću, Stipi Bekavcu, Zoranu Majkiću…”

Očekivalo se da ćeš do kraja ove godine odmoriti s obzirom da si imao ove godine jako puno mečeva. Kako to da se ipak prihvatio meč protiv Štrucla?

“Da, točno je da sam ove godine imao jako puno borbi, ali sve su one prošle bez nekih težih ozljeda. Zbog toga smo prihvatili meč protiv Štrucla bez previše dvojbi. To će biti na kraju šlag ove moje uspješne godine.”

Mnogi očekuju da će taj meč završiti prekidom, da neće doći do odluke sudaca. Slažeš se?

“Slažem se potpuno. Suci neće imati puno posla što se tiče našeg meča. Ne želim ih zamarati zbrajanjem bodova hehehe…”

Bi li se okušao u WFC-u i u free fight mečevima?

“Da, prihvatio bih takvu ponudu, ali samo kada bi mi se dovoljno rano javilo za meč i tko bi mi bio protivnik, a ne da es sve dogovori par tjedana prije meča. Htio bih se za to što kvalitetnije pripremiti i kako bih za sve segmente borbe bio jednako pripremljen.”

Gdje vidiš svoju prednost u meču protiv Štrucla?

“Štrucl je jako čvrst borac, vjerujem da ima snažan udarac, no to ću tek vidjeti u nedjelju. Mislim da sam brži, ali i tehnički bolji borac od njega, iako moram napomenuti kako je i on vrlo opasan i neugodan protivnik. To me ipak toliko ne zabrinjava jer sam spreman i jako motiviran.”

Koliko ti osobno znači ovaj meč?

“Svaki meč mi mnogo znači, bez obzira tko stoji nasuprot mene u drugom kutu. Uvijek mi je cilj pobijediti nokautom.”

Ima li već kakvih planova za iduću godinu?

“U planu je nastup na priredbi Opatija Fight Night 4 u veljači, a nakon toga se nadam i nastupu u Areni Zagreb 10. ožujka na priredbi na kojoj će u glavnom meču večeri nastupiti Cro Cop. Trebao sam se boriti protiv Gokhana Sakija ovog mjeseca, no zbog Mirkove ozljede to je odgođeno. Još mi nije poznato tko bi mi mogao biti protivnik u ožujku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI