Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kujundžić: Jedva sam preživljavao zbog slomljenog nosa | Fight Site

Kujundžić: Jedva sam preživljavao zbog slomljenog nosa

K1 / Boks 24.10.2011 01:35h Autor:

Mladen Kujundžić

OFC-ovac Mladen Kujundžić u subotu navečer u Moskvi nije uspio izboriti plasman u polufinale turnira teškaša organizacije Fight Code. Bolji od njega bio je znatno iskusniji Francuz Freddy Kemayo, no u taboru hrvatskog borca ipak nema previše razloga za nezadovoljstvo.

Kakvo je njegovo viđenje same borbe i je li zadovoljan priupitali smo samog Kujundžića.

“Iskreno, vrlo sam zadovoljan svojom borbom protiv Kemaya. Ni u jednom trenutku se nisam osjetio posebno ugroženim. On je ipak veliko ime, ima ogromno iskustvo iza sebe i borio se protiv boraca svih mogućih profila. Ni u jednom meču koji sam gledao on dosad nije bio toliko napadački orijentiran kao u borbi protiv mene. Uvijek bi se zatvarao, povlačio i onda volio iznenaditi protivnike koljenima. U Moskvi je bilo potpuno drukčije, stalno je bio na meni i kad god bih napravio neki poen, on je odmah uzvraćao.”

Što je presudilo na kraju?

“Jednostavno je presudilo njegovo iskustvo koje mu je donijelo pobjedu. S mog stajališta moglo se ići u dodatnu rundu, iako ne znam koliko bi mi to koristilo s obzirom na stanje u kakvom sam bio. Krajem druge runde koljenom mi je slomio nos i u trećoj rundi jedva sam disao. Zbog toga sam doslovno preživljavao. Ne žalim ni za čime, kao što sam rekao, zadovoljan sam svojim nastupom iako nije meni dignuta ruka na kraju meča.”

U polufinale su se plasirali Assi, Ayaydin, Akhramenko i Kemayo. Koga vidiš kao pobjednika turnira?

“Volio bih da upravo Kemayo bude pobjednik. Smatram ga najkompletnijim borcem u turniru, ali teško je prognozirati tko će pobijediti. Jedan udarac može sve preokrenuti.”

Hoće li se nastaviti tvoja suradnja s organizacijom Fight Code?

“Za sada nije s Fight Codeom dogovoreno ništa. Cijela naša suradnja bila je obostrano iznimno korektna i vjerujem da postoji mogućnost da surađujemo i dalje. Trenutno imam dosta ponuda za borbu, a kroz idućih nekoliko tjedana moj team na čelu s trenerom Mladenom Kranjčecom odlučit će gdje ćemo ponovno izaći u ring”, rekao je Kujundžić u razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI