Kuha se meč Lomachenka i Pacquiaoa: “To je meč u kojem mogu testirati svoje limite!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.05.2018 19:58h Autor:

Lomachenko i Pacquiao

Iako je tek prije dva dana savladao Jorgea Lineresa, u fantastičnom meču za titulu lake kategorije, Vasyl Lomachenko neće dugo odmarati, barem ako su u pitanju špekulacije oko idućeg protivnika. A među takvima posebno atraktivno zvuči Manny Pacquiao.

Lomachenko je protiv sjajnog protivnika imao trenutaka gdje je bio ugrožan, ali na kraju je smogao snagu i slavio prekidom u desetoj rundi, u trenucima gdje je na sudačkim karticama sve još uvijek bilo neizvjesno. Došao je tako do svjetske titule već u trećoj različitoj kategoriji, a ovdje će biti podosta zainteresiranih potencijalnih protivnika.

Titulu do 62 kilograma volio bi osvojiti Manny Pacquiao, boksač koji više nije u svojim najboljim godinama, ali je prije desetak godina protivnicima radio nešto slično tome što danas radi Loma. Bio je atraktivan, inovativan i ubojit. Danas je bio upitan o tom meču te je prokomentirao mogućnost da se on dogodi.

“Naravno da me taj meč zanima, posebno sada kada je Lomachenko pobijedio Linaresa i drži titulu lake kategorije pa se možemo boriti za nju”, rekao je Pacquiao, dodavši: “Volio bih se boriti protiv njega do 62 kilograma, tu bih mogao testirati svoje limite.”

Ovaj meč još uvijek nije ponuđen niti jednom boksaču, no Bob Arum iz Top Rank boxinga je već ranije govorio kako bi ga taj duel zanimao i da bi svakako bio zainteresiran krenuti u organizaciju istog. Arum je Lomachenkov promotor, a isto je bio i Pacquiao do prije dva mjeseca, kada je Filipinac odlučio nadalje se sam baviti svojom karijerom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI