Krenula pretprodaja ulaznica za Opatija Fight Night 5

K1 / Boks 11.02.2013 09:40h Autor:

Opatija Fight Night 5

Do održavanja međunarodnog borilačkog eventa Opatija Fight Night 5, koji prema mnogima predstavlja jednu od najvećih sportskih manifestacija u povijesti tog grada, preostalo je malo više od deset dana.

U petak 22. veljače svi će se borci družiti sa svojim fanovima u ZTC-u u Rijeci gdje će u 17sati biti održano također službeno vaganje, a idući dan, u subotu 23. veljače borit će se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Borci iz ukupno čak 11 država imat će veliku priliku predstaviti se čitavom svijetu zahvaljujući potvrđenom dolasku kamera Eurosporta, ali i drugih brojnih nacionalnih i inozemnih medija, pa nema sumnje kako će pružiti svoj maksimum da bi zadovoljili publiku.

Kapacitet Kristalne dvorane ove je godine upravo zbog zahtjevne TV produkcije ograničen na svega 700 mjesta, a pretprodaja ulaznica započela je u ponedjeljak 11. veljače.

Ulaznice se po cijeni od 80 kuna u pretprodaji mogu kupiti u Monokiniju u Opatiji i Dallas Music Shopu u Rijeci, a na dan eventa njihova cijena iznosit će 100 kuna. Informacije o VIP ulaznicama i stolovima moguće je dobiti na broj 098 888 049.

Organizator također moli sve gledatelje da u Kristalnu dvoranu dođu na vrijeme, jer je početak Opatija Fight Nighta 5 u točno 20 sati zbog TV prijenosa. Ulaz u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner otvorit će se u 19 sati.

Opatija Fight Night 5 bit će moguće uživo pratiti i na Fight Channelu.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI