Kraus otpao s Glory turnira, Sato uskače kao zamjena!

K1 / Boks 02.11.2012 08:17h Autor:

Albert Kraus (foto: Bas Uterwijk)

Samo dva dana prije održavanja sjajnog turnira Gloryja do 70 kilograma u Rimu, svoj nastup morao je otkazati odlični Albert Kraus, a umjesto njega nastupit će Yoshihiro Sato.

Rim će ovog vikenda biti domaćin izuzetno zanimljive priredbe Gloryja na kojoj će se održati sjajni turnir boraca do 70 kilograma predvođenih prvenstveno Giorgiom Petrosyanom. No, u posljednji trenutak ipak je došlo do jedne izmjene. Albert Kraus ovog se tjedna razbolio i neće biti u stanju preksutra ući u ring.

Kao zamjena je angažiran borac iz rezervnih mečeva. Umjesto Krausa nastupit će također vrlo kvalitetni japanski borac Yoshihiro Sato, koji će stoga za protivnika u prvom meču imati Sannyja Dahlbacka.

Sato je angažiran umjesto Krausa s obzirom da je prema Gloryjevom sistemu rangiranja bio deveti borac na listi. Bez svog meča u rezervnim borbama neće ostati ni prvenstveno planirani Satov protivnik Dzabar Skerov. Njemu je kao novi protivnik u posljednji tren angažiran Warren Stevelmans.

Prijenos Glory 3 iz turnira pogledajte uživo na Fight Channelu u subotu 3. studenog s početkom u 20 sati i 30 minuta. Spektakl iz Rima možete pogledati na svim platformama Fight Channela, kao i na našem PPV kanalu (MaxTV, 25 kanal).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI