‘Kralj Cigana’ opet napravio šou, na sučeljavanju ispipao protivnika pa ispalio: “Gledat ćete teškaškog ‘Sugar’ Ray Leonarda” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.08.2018 11:13h Autor:

Fury i Pianeta (screenshot)

Prije dva mjeseca u Manchesteru se pobjedom boksu nakon pauze duge dvije i pol godine vratio Tyson Fury (26-0). Bivši teškaški prvak svijeta tada je u jako lošem meču svladao Sefera Seferija, a sada će novi izazov imati u liku i djelu Francesca Pianete (35-4-1), bivšeg izazivača za svjetsku titulu.

Fury i njegov protivnik iz Italije susreli su se jučer u Belfastu gdje je održana press konferencija i sučeljavanje za meč koji ih čeka ove subote na istoj lokaciji.

‘Kralj Cigana’, onako svjestan lošeg povratničkog meča, ovaj je put najavio puno bolju izvedbu koju je pred novinarima slikovito odlučio usporediti s onom kakve je nudio legendarni ‘Sugar’ Ray Leonard.

“Ono što ćete od vidjeti od mene ove subote je teškaški ‘Sugar’ Ray Leonard. Sve manje od toga je neuspjeh. Evo, možete mi suditi po tom komentaru. Teškaški ‘Sugar’ Ray Leonard. Sve ispod toga nije dobro”, ispalio je Fury na događanju koje je obilježilo i sučeljavanje ovog dvojca.

Ni tu Tyson nije propustio ukrasti šou te je u jednom trenutku počeo dirati svog protivnika. Srećom, Pianeta je to shvatio kao šalu te je sve u nastavku ispraćeno s osmijesima na licima oba borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI