Kovalev nastavio dominaciju, Roach spasio Pascala dodatnih batina (VIDEO)

K1 / Boks 31.01.2016 22:39h Autor:

Sergey Kovalev vs. Jean Pascal (Screenshot)

Najdominatniji poluteškaš današnjice Sergey Kovalev je sinoć u Montrealu obranio svoje pojaseve te po drugi put u godinu dana svladao kanadsko-haićanskog boksača Jeana Pascala.

Rus je ovim trijumfom stigao do svoje 29 pobjede i time produžio već ionako impresivan niz neporaženosti. Možemo reći kako je Pascal do novog okršaja s “Krusherom” stigao zahvaljujući dobrom otporu u prvom susretu kojeg je na kraju izgubio tehničkim nokautom u osmoj rundi.

Njihov revanš donio je još uvjerljiviju predstavu aktualnog prvaka koji je prebio Pascala i natjerao njegovog trenera Freddieja Roacha na prekid borbe u pauzi između sedme i osme runde. Imao je Rus priliku završiti meč i puno ranije, ponajviše tijekom četvrte i pete runde, ali je nakon borbe izjavio da je namjerno stao na kočnicu kako bi što više kaznio izazivača kojeg ne podnosi kao osobu.

Osim što je zadržao svoje pojaseve, Kovalev je ovim putem i ispunio obećanje kako će Pascala završiti prije početka osme runde, a samim time je i dobio okladu koju su njih dvojica sklopili uoči meča. Pascal bi prema dogovoru trebao uplatiti 50 tisuća dolara humanitarnoj fondaciji ruskog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI