Kovalev nabrijan pred revanš: 17. lipnja završit ću Wardovu karijeru

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 00:37h Autor:

Kovalev vs. Ward

Nakon što je napokon ugovoren revanš Sergeia Kovaleva i Andre Warda, ruski teškaš spreman je osvetiti prošlogodišnji poraz, no motiviran napraviti i nešto više.

Kovalev je bio strašno ljut nakon prvog poraza u karijeri, kojeg mu je Ward nanio u studenom prošle godine. Mnogi smatraju kako je upravo on trebao pobijediti, no jednoglasna odluka sudaca otišla je na stranu Amerikanca. Ipak, za 17. lipnja ugovoren je revanš, gdje je Kovalev imati priliku ispraviti ono što smatra nepravdom.

“Bolje neka taj šupak budem spreman, jer ću završiti njegovu karijeru”, bijesno je danas na svom Twitter profilu napisao ruski boksač, koji je u prvom meču izgubio WBC i WBA pojaseve poluteške kategorije.

33-godišnji Ward u dosadašnoj karijeri imao impresivan 31-0 skor, no mnogi mu zamjeraju nedovoljno atraktivan i previše oprezan način boksanja, potpuno suprotno od onoga što prezentira godinu stariji Rus. Ipak, u prvom meču se pokazalo kako je upravo takav stil ono što Kovalevu stvara probleme. Vidjet ćemo hoće li ovog puta “Crusher” imati bolju taktiku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI