Komisija suspendirala Puleva! Novinarka koju je poljubio otkrila da ju je i pipao po stražnjici: To što mi je napravio bilo je odvratno i ponižavajuće

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 19:31h Autor:

Jennifer Ravalo i Kubrat Pulev

Atletska komisija države Kalifornije (CSAC) suspendirala je licencu Kubratu Pulevu (37) nakon što je bugarski boksač na silu poljubio novinarku Jennifer Ravalo čija je odvjetnica čin opisala kao “seksualno zlostavljanje.”

Incident se dogodio prošlog vikenda u Kaliforniji kada je teškaš nakon pobjede nad Bogdanom Dinuom u “backstageu” odradio intervju s Ravalo tijekom kojeg ju je primio za bradu i bez pristanka poljubio u usta.

Snimka incidenta brzo se proširila internetom, a Pulev je u svoju obranu rekao kako su on i Ravalo prijatelji te da su se kasnije smijali oko cijele situacije. No, Ravalo je održala press konferenciju na kojoj je demantirala njegove navode i otkrila da poljubac nije bio kraj njegovog nedopustivog ponašanja.

Naime, u izjavi koju je pročitala na pressici, reporterka Vegas Sports Dailyja također je priznala joj je Pulev prišao nakon intervjua i s obje ruke je primio za stražnjicu te se smijući odšetao. Navečer kada ga je srela na zabavi pravio se kao da se ništa nije dogodilo da bi od nje zatim tražio da izbriše snimku poljupca.

“Objavila sam snimku jer sam htjela da ljudi vide što mi je napravio. Ne želim da se izvuče bez posljedica, mora odgovarati. Poljubiti ženu u usta bez pristanka i pipati je nije prihvatljivo. To što mi je napravio je odvratno. Osjećala sam se poniženo. Niti jedna žena ne zaslužuje da ju se tako tretira”, poručila je Ravalo.

Ravalo je na konferenciji bila u društvu ugledne odvjetnice Glorie Allred koja je komisiju tražila da Pulevu oduzmu licencu i pokrenu istragu zbog seksualnog zlostavljanja.

Komisija je idućeg dana Puleva suspendirala, a  glasnogovornica Veronica Harris izjavila je da CSAC “sankcionira priredbe na kojima se svi spolovi poštuju” te da ovaj “incident shvaćaju jako ozbiljno.” Također je dodala da se Pulev neće boriti u Kaliforniji sve dok komisiji ne dokaže da će se pridržavati tog načela poštovanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI