Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Komisija odobrila lakše rukavice za meč Conora i Floyda! | Fight Site

Komisija odobrila lakše rukavice za meč Conora i Floyda!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.08.2017 20:34h Autor:

Ilustracija

Atletska komisija savezne države Nevada je donijela odluku po pitanju rukavica kojima će se u meču služiti Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr. Odobrene su rukavica od osam unci.

Iako se po pravilo boksački mečevi trebaju održavati u rukavica težine 10 unci (285 grama), ovog puta je komisija dozvolila lakše rukavice, nakon što je želja za njima došla od strane oba borca i njihovih kampova. Budući da je riječ o revijalnom meču, odnosno meču koji neće utjecati na ljestvice i titule, odobrene su rukavice od osam unci, odnosno 225 grama.

Prema svemu sudeći, ovo je nešto što bi trebalo ići na ruku McGregoru, koji se navikao boriti u manjim i lakšim rukavicama, no Mayweather je rekao kako je na to pristao iz razloga što ne želi nakon meča dozvoliti McGregoru nikakvu priliku za bilo kakvom vrstom izlike. Vjerojatno je upravo i velik utjecaj Mayweathera na sve boksačke instituacije, posebno u Las Vegasu, utjecao na odobravanje meča u lakšim rukavicama.

Do meča je ostalo još deset dana, a kako se bliži je sve više vijesti iz oba kampa. U svakom slučaju, svi jedva čekaju da do ovog meča dođe. Oni koji mu se raduju iz znanih razloga, dok oni drugi iz razloga da napokon završi cijela priča oko meča te da se mediji vrate u svoj “normalan rad”. No, tko zna što će se događati u meču i koliko će još nakon toga biti materijala. Još deset dana…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI