Vladimir Kličko dobio bogatu ponudu DAZN-a, razmišlja o prihvaćanju!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.04.2019 16:11h Autor:

Vladimir Kličko i Oleksandr Usyk

Napokon su se pojavile prave informacije o eventualnom povratku Vladimira Klička u boks i ove su najrealnije do sada. Legendarni Ukrajinac ima ispred sebe bogatu ponudu DAZN-a i čini se kako nije daleko od toga da ju prihvati.

Jučer su se pojavile informacije kako je Vladimir dobio ponudu uz DAZN, da je blizu toga da je prihvati te kako bi se u ring trebao vratiti već 25. svibnja. Streaming platforma koja je nedavno Canelu Alvarezu dala najvrjedniji ugovor u povijesti sporta te je pod svoje dovela Gennadya Golovkina i Anthonya Joshuu, želi dodatno ojačati svoju boksačku ponudu. Iz tog razloga ne treba čuditi što su spremni isplati još pokoji veliki iznos.

Nažalost, danas je ukrajinska “Sport Media” objavila kako je u pitanju bila prvotravanjska šala. Svakako im je dobro upalila, budući da su vijest prenijeli mnogi sportski mediji. No, također je otkriveno kako je šala jedino informacija o povratku već idućeg mjeseca. Ponuda DAZN-a je stvarna i Vladimir ju ozbiljno razmatra. Upravo Sport Media je izvijestila o tome te su rekli kako imaju informaciju da se Vladimir spreman vratiti u ring, ali da još uvijek nije donio konačnu odluku.

Vladimir je posljednji put nastupio u travnju 2017. godine, kad je poražen od Anthonya Joshue. Ostao je nakon toga u redovnom treningu te se njegov povratak već više puta spominjao. Nedavno je isti demantirao, no jasno je kako dobra ponuda može promijeniti svako mišljenje. Posebno ako ste u dobroj formi, a dovoljno je pogledati Vladimirov Instagram profil i jasno vam je kako on apsolutno je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI