Kličkov trener: Bila je ovo jako teška Vladimirova pobjeda

K1 / Boks 06.10.2013 09:42h Autor:

Banks i Kličko

Vladimir Kličko ubilježio je u subotu navečer još jednu pobjedu u svojoj nedvojbeno uspješnoj karijeri, ali boks teško da će imati ijednog fana više nakon njegovog slavlja u Moskvi nad Alexanderom Povetkinom.

Fanovi su uglavnom složni u procjeni kako se radilo o iznimno neatraktivnoj borbi, dok bi je jedan od glavnih trenera u timu Vladimira Klička, Jonathan Banks, ocijenio kao vrlo teškom za svog borca.

"Povetkin je bio zaista iznimno težak suparnik. Nakon svakog nokdauna on se i dalje ustajao i pokušavao nastaviti borbu. Zapravo, to nas i nije previše iznenadilo, očekivali smo da će se tako ponašati ukoliko ga Vladimir bude slao na pod. Moram ipak reći kako je ovo zapravo bila prilično teška pobjeda, iako bi se nekima činilo kako je to Vladimir bez ikakvog problema odradio", rekao je Banks za RTL.

Kad su u pitanju Vladimirovi dojmovi nakon borbe, čini se da ih praktički ni nema. "Nemam nikakvih posebnih razmišljanja nakon meča. Dugo sam u boksu, imam uigranu ekipu. Ring je u svakom dijelu svijeta isti, ima četiri kuta, a u njemu je suparnik i sudac", dodao je Vlad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI