Kličko slavio protiv raskrvavljenog Charra koji je napravio scenu poslije meča

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.09.2012 09:18h Autor:

Charr VS Kličko

U Moskvi je jučer navečer Vitalij Kličko još jednom uspio obraniti svoju titulu WBC svjetskog prvaka, no Manuel Charr je pružio zaista solidan otpor, iako je meč završio već u četvrtoj rundi.

Jedan od najdominantnijih profesionalnih boksača današnjice, Vitalij Kličko, jučer je navečer u glavnom gradu Rusije još jednom branio svoju titulu WBC svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Iako su mnogi vjerovali da će protiv relativno nepoznatog Manuela Charra imati prilično lak zadatak, njemački boksač sirijskih korijena pružio je zaista prilično dobar otpor.

Vitalij je doduše dominirao tijekom većeg dijela meča, no Charru se zaista mora priznati da se lavovski borio, nije se previše povlačio kao većina Vitalijevih protivnika u posljednje vrijeme te je zaista tražio svoju priliku i trudio da pronađe slabu točku na ukrajinskom protivniku.

Charr se u nekoliko navrata našao u zaista teškim situacijama, a sve je bilo gotovo nakon dvije minute četvrte runde kada je liječnik dao uputu sucu da zaustavi meč zbog obilnog krvarenja Charra koje je bilo posljedica razbijene arkade.

Charr se zbog toga iznimno pobunio, nastala je i mala strka u ringu, no ipak se sve ubrzo smirilo s obzirom na to da je vjerojatno i sam shvatio da zaista nije imalo ipak smisla nastaviti. Charr u svakom slučaju ipak zaslužuje pohvalu.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI