Kličko obranio naslov u sramotnoj boksačkoj predstavi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.03.2012 10:07h Autor:

Vladimir Kličko

Samo jedan jedini kroše je u četiri runde uspio ispucati Jean Marc Mormeck prije nego što ga je prvak svijeta prema IBF WBA i WBO promocijama, Vladimir Kličko sinoć u Dusseldorfu nokautirao obranivši tako svoje pojaseve.

Zbog potpunog nedostatka prave boksačke akcije i udaraca, publika u Esprit Areni je svjedočila jednom od najbizarnijih boksačkih mečeva u posljednje vrijeme. Nažalost ovo je i nastavak tužne priče o neadekvatnim izazivačima braće Kličko čime se dodatno uništava ionako devastiran sport.

Vladimir je već u drugoj rundi jednom školskom serijom uspio Mormecka poslati u nokdaun, no Francuz je nekako preživio do sudačkog gonga. U četvrtoj rundi nije bio te sreće i sudac je s pravom prekinuo dvoboj iako se Mormeck uspio dići na noge i nakon što je drugi put u meču bio ozbiljno uzdrman. Ostatak dvoboja Francuz nije napravio apsolutno ništa, osim što je bizarnom taktikom vjerojatno pokušao zbuniti Klička.  To mu očito nije uspjelo, a pokazalo se da su ukazano povjerenje i velika prilika bili neopravdani. Dapače, Mormeck se poprilično osramotio predstavom koju je pružio u ovom dvoboju.

Ovo je bila 57. pobjeda u karijeri za mlađeg brata Klička i jubilarni 50. nokaut. Mormecku je na svoj konto ubilježio 5 poraz. Nakon ovako tragične predstave teško je očekivati da će tako skoro dobiti novu šansu u ovako velikom meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI