Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kličko i Haye u najduljem “odmjeravanju” u povijesti (VIDEO) | Fight Site

Kličko i Haye u najduljem “odmjeravanju” u povijesti (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.06.2011 08:30h Autor:

David Haye i Vladimir Kličko (odmjeravanje)

U jednom od najduljih odmjeravanja u povijesti boksa, Vladimir Kličko je nadjačao Davida Haya na press konferenciji koja se održala u Hamburgu.

Nekoliko minuta boksači su se mrko pogledavali, a Britanac je izgledao puno sitnije, uplašenije i nekako mlakije od gorostasnog Ukrajinca.

Kličko je imao toliko vremena da uz ironičan smiješak izvadi olovku iz džepa i na ruku napiše broj 50. Zatim je tu “pedeseticu” gurnuo Hayju pod nos kako bi ovaj zorno vidio što mu se sprema. Brojka naravno označava 50. nokaut u karijeri koji je svjetski prvak u IBF i WBO organizaciji obećao svijetu. Žrtva je, raumije se, David Haye.

Nakon nekoliko minuta odmjeravanja dvojac se napokon razdvojio, a fotoaparati su prestali škljocati. No, upravo u tom trenutku, krenulo je naguravanje i izgledalo je kao da bi moglo doći i do fizičkog obračuna. On se ipak nije dogodio. Odlična najava za meč desetljeća kako već sada nazivaju dvoboj koji ćemo pratiti 2. srpnja iz njemačkog Hamburga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI