Kličko: Bit će komplicirano protiv Povetkina, ali napravit ću sve za pobjedu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.10.2013 07:46h Autor:

Vladimir Kličko

U Rusiji je skoro pa sve spremno za subotnji spektakl na kojem će se održati jedan od najzanimljivijih boksačkih mečeva posljednjih godina.

Mnoge je i sam spomen mogućnosti održavanja meča između Vladimira Klička i Alexandera Povetkina iznimno obradovala, a na kraju je sve došlo do same realizacije i fanovi diljem svijeta jedva čekaju subotu.

Sjajni Ukrajinac svjestan je da ga čeka vrlo težak meč ovog vikenda, ali i dalje vjeruje da će nastaviti svoju vladavinu i zadati prvi poraz odličnom Povetkinu.

"Ja sam u Moskvu došao zbog pobjede, a to ću i napraviti u subotu. No, vjerujem da će to biti vrlo komplicirana noć. Neće biti lako gledateljima, ali još teže će biti Alexanderu i meni. Svaki borac uvijek ima određenu šansu za pobjedu samim ulaskom u ring, ali vidjet ćemo tko će nakon meča imati više razloga za slavlje ", rekao je Vladimir.

Trash talk ovog će puta očito gotovo u potpunosti izostati, Povetkin je dao jasno do znanja da ne želi koristiti nepotrebne riječi.

"Nema potrebe za vrijeđanjem i napadanjem suparnika. Mogu pričati da ću ga pokopati ili nešto slično, ali radije dođite u subotu u dvoranu i pogledajte meč", rekao je još uvijek neporaženi Rus.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI