Kličko i Fury se bore mjesec dana nakon prvobitno planiranog termina

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.10.2015 10:16h Autor:

Vladimir Kličko i Tyson Fury

Poznat je novi datum meča između Vladimira Klička i Tysona Furya. Trebao bi to biti 28. studenog, odnosno nedostaje još samo potvrda termina od strane TV postaje Sky Sports.

Prvobitno planirani datum ovog meča bio je 24. listopada, no zbog Kličkove ozljede je odgođen. Iako se mislilo kako će novi datum biti tek početkom iduće godine, ozljeda Ukrajinca nije toliko ozbiljna te je meč zapravo samo pomaknut za pet tjedana kasnije.

Ipak, ovaj datum još nije službeno potvrđen, jer se moraju usuglasiti sve promotorske strane, kao i TV postaje. Svi su se dogovorili bez problema, jedino se još čeka najjaču britansku postaju, Sky Sports. Oni moraju odraditi sastanak u vezi svog programa, nakon čega bi trebali donijeti odluku da li im taj datum odgovara, ali sve vodi k tome kako je 28.11. datum dugo očekivanog meča.

Tyson Fury je po mnogima najveća prijetnja Vladimiru Kličku u posljednjih nekoliko godina. Britanac je neporažen u dosadašnjoj karijeri, a iza sebe ima i 75% uspješnost nokauta. Kličko je vlasnik skora 64-3, a posljednji put je poražen 2004. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI