Kladionice u ponudu uvrstile boksački meč Mayweather vs. Khabib, Rus bolje stoji od nekoć McGregora!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 14:56h Autor:

Screenshot

Nije sigurno hoće li se meč održati, ali se vi već u ovom trenutku na njega možete kladiti. Kladioničarske kuće su, naime, već u ponedjeljak izbacile koeficijente za eventualni boksački meč između Floyda Mayweathera i Khabiba Nurmagomedova.

Sve je počelo prozivkom UFC prvaka koja se u prvi mah činila kao šala. No, mudri boksač je nanjušio vrlo brzo novac te je preko društvenih medija potvrdio da je on – ZA! Kladionice su pohitale brže/bolje u ponudu uvrstiti i taj boksački par.

U ovom trenutku početne kvote kažu kako je Mayweather astronomski favorit u profesionalnom boksačkom meču. Ukoliko želite staviti na njega, dobit ćete u ponudi koeficijent od tek 1.05. to znači da na svakih 100 kuna možete zaraditi tek pet.

S druge strane, ukoliko Nurmagomedov šokira svijet i nekim čudom svlada neporaženog bivšeg svjetskog prvaka, možete se doslovno obogatiti, ako novac ranije stavite na njega. Naime, kvota na slavlje Khabiba je u ovom trenutku čak 10.00.

Zanimljivo,  kada su kladionice prvotno uvrstile meč između Mayweathera i McGregora  u proljeće 2017. godine u svoje ponude, Irac je bio veći “underdog” od Khabiba, a Amerikanac je bio veći favorit u odnosu na ovaj “matchup” protiv aktualnog UFC šampiona.

Za vjerovati je da će se kvote mijenjati ukoliko zaista dođe do dogovora oko ovog mega meča. Kako su tekle pripreme McGregora i Mayweathera, tako su kladionice dizale kvotu na McGregora, a smanjivale na Mayweathera.

Floyd Mayweather vs. Khabib Nurmagomedov 1.05 – 10.00

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI