Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kladionice sve više vjeruju da McGregor može savladati Mayweathera | Fight Site

Kladionice sve više vjeruju da McGregor može savladati Mayweathera

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.05.2017 20:09h Autor:

Conor McGregor

Ukoliko se želite kladiti na Conora McGregora protiv Floyda Mayweathera, možda ste propustili priliku za pravu zaradu. Naime, kladionice sve više vjeruju Ircu te je kladioničarski koeficijent na njegovu pobjedu trenutno dvostruko manji nego je bio prije nekoliko mjeseci.

Ne znamo koji je razlog za takve procjene kladionica, no kako se potencijalna potvrda meča bliži, tako pada koeficijent na pobjedu irskog MMA borca. On je u početku, kad se ponuda tek pojavila, bio izuzetno velik. Prvi tečajevi na irca iznosili su čak 10.00, odnosno njegova pobjeda bi kladitelju donijela deseterostruki iznos. Za usporedbu, Floyd Mayweather je otvorio s koeficijentom 1.05, što bi značilo da bi ste, ukoliko bi ste uložili 100kn na njegovu pobjedu, osvojili 105kn, umanjeno za porez i troškove. Dakle, gotovo nikakav profit vam ne bi donijela njegova pobjeda.

Sada su se stvari malo promijenile. Naime, koeficijent na McGregora je već nekoliko puta pao, no najnovija ponuda jedne online kladionice baca potpuno novu sliku na procjenu toga kako bi meč mogao završiti. Tako je koeficijent na Mayweathera trenutno 1.13 te i dalje ne postoji gotovo nikakva mogućnost zarade u slučaju njegove pobjede. Ipak, 5.75 na pobjedu McGregora daje do znanja da se kladionice vode nekim faktorima koji bi trebali ići u korist Conoru McGregoru.

Iako se ovime mogućnost zarade na pobjedu McGregora podosta smanjuje, bitno je napomenuti i kako mu se trenutno daju veće šanse za pobjedu nad Mayweatherom nego što su se davale posljednjem Floydovom protivniku, Andreu Bertu, koji se već nekoliko godina nalazi u svjetskom boksačkom profesionalnom vrhu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI