Kladionice izbacile koeficijente za meč McGregor vs. Malignaggi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.08.2017 11:56h Autor:

Ilustracija

Američke online kladionice su već izbacile koeficijente za potencijalni boksački dvoboj između Conora McGregora i bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka Paulieja Malignaggija. Naravno da ovaj dvoboj u ovom trenutku “nije niti u povojima”, ali u današnjem svijetu borilačkih sportova je daleko od toga da ga se može potpuno isključiti.

Neki će reći da je McGregor zapravo svjesno već sada pripremio put za svoj idući boksački dvoboj, a da su sve one reperkusije s fotografijama i s videom sa sparinga zapravo sjajan uvod u meč s Malignaggijem. Bivši dvostruki svjetski boksački prvak više i ne skriva da mu je cilj ući u boksački ring s UFC prvakom. Javno ga je izazvao nekoliko puta, a sasvim je jasno i zašto. Dvoboj protiv McGregora bi mu donio daleko najviše novca u čitavoj karijeri. I to protiv čovjeka koji bi u tom trenutku imao tek jedan jedini profesionalni meč.

Kladionice su, kao što smo to već rekli u uvodu, već izbacile koeficijente. Uvijek da je oklada valjana jest da se meč mora održati u 2017. godini što je ipak malo prenategnuto. McGregor bi navodno krajem godine trebao braniti pojas u Octagonu pa je nejasno kada bi između tog dvoboja i meča s Mayweatherom još i ubacio boksački meč protiv Malignaggija.

U svakom slučaju na papiru je favorit – bivši dvostruki svjetski prvak. Ukoliko stavite nešto novca na njegovu pobjedu, možete očekivati kvotu od 1.44. Koeficijent na slavlje irskog nokautera je 2.75.

Ovakvi omjeri ne čude previđe jer je Malignaggi iskusni profesionalac s 36 pobjeda i 8 poraza u profesionalnoj karijeri. Dva je puta osvajao pojas svjetskog prvaka, a u ring je ulazio s boksačima poput Miguela Cotta, Rickyja Hattona, Amira Khana, Adriena Bronera i Dannyja Garcie.

Paulie Malignaggi vs. Conor McGregor 1.45 – 2.75

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI