Kimbo Slice 13. kolovoza debitira u profi boksu!

K1 / Boks 30.06.2011 08:01h Autor:

Kevin Ferguson

Kevin Ferguson, poznatiji kao Kimbo Slice, se vraća na veliku scenu. Nakon propasti MMA karijere, vidjet ćemo ga u profesionalnom boksu.

Bivši MMA borac koji se natjecao u UFC-u i Elite XC organizaciji, Kevin Ferguson, će debitirati u profesionalnom boksačkom ringu 13. kolovoza. Za sada se još uvijek ne zna tko bi mu trebao biti protivnik u borbi koja će trajati četiri runde. Informaciju su potvrdili organizatori eventa koji se održava u Buffalo Run Casinu u Miamiju.

“I ako izgubi, Kimbo će donijeti mnogo uzbuđenja i strke oko ove borbe. Malo koji borac to može napraviti. On je zaista jedinstvena osoba s nevjerojatnom snagom i odličnim karakterom. Jedva čekamo vidjeti kako će se snaći u profesionalnom ringu”, izjavio je Gary Shaw – jedan od organizatora ovog eventa.

“Čim stupi u ring, Kimba će svi gledati kao jednog od najprepoznatljivijih boraca današnjice. Svi o njemu pričaju, a fanovi ga jedva čekaju vidjeti ponovno u akciji”, dodao je Shaw.

Upravo je Shaw odgovoran za zaokret u karijeri Kimba Slicea. Nakon što je bio ulični borac koji se probio preko YouTube kanala, Kimbo je dobio priliku i na najvećoj MMA sceni. No, nakon što je nije iskoristio, sljedeća stanica je profesionalni boks. Hoće li tu imati više sreće, vidjet ćemo u Miamiju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI