Kell Brook bio je u bodovnom vodstvu nakon četiri runde (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.09.2016 21:10h Autor:

Golovkin vs. Brook

U trenucima kad je, fantastičnom serijom i agresijom u petoj rundi, Gennady Golovkin došao do nokaut pobjede nad Kellom Brook, prvak je bio u bodovnom minusu po sudačkim karticama.

To je još jedan dokaz koliko je Brook kvalitetno pristupio ovom meču i odlučiti dati sve od sebe, pa koliko to bude išlo. Golovkin je na kraju meča rekao da se osjetilo kako je Brook boksač iz niže kategorije, odnosno da mu njegovi udarci nisu napravili nikakvu štetu, no suci su meč vidjeli drugačije.

Naime, po ocjenama dva suca, svakom boksaču su pripala po dvije od prve četiri runde, no onaj treći je čak tri runde bodovao u korist Britanca, što bi značilo kako je Kell Brook, prije runde u kojoj je poražen nokautom, bio u bodovnoj prednost protiv Gennadya Golovkina. Iako je poražen, to je još jedan od dokaza koliko je Brook bio dobar i vjerojatno nešto s čime se ne može pohvaliti niti jedan od GGG-ovih “žrtvi”.

Brookov kut ipak je morao prekinuti meč budući da je njihovom boksaču pukla očna jabučica te će se morati podvrgnuti operaciji i u ring vratiti tek u proljeće iduće godine. To dovoljno govori o tome kolika je snaga u rukama Gennadya Golovkina i koliko je opasan kad uhvati svoj ritam u meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI