Kavanagh otkrio: Conor je htio meč s Malignaggijem u UFC-u!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.09.2017 12:23h Autor:

Malignaggi i McGregor

U posljednjem intervjuu koji je dao prilikom otvaranje jedne trgovine u Dublinu, slavni borilački stručnjak John Kavanagh je ponovno otkrio nekoliko zanimljivih informacija. Naravno o karijeri njegovog najslavnijeg pulena Conora McGregora.

Možda najzanimljivija je ona kako su ozbiljno razgovarali o tome da bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Paulieja Malignaggija dovedu u – Octagon!

“Conor je to htio. Rekao mi je ‘ajmo ga dovesti u Octagon’, a ja sam mu na to rekao kako nema šanse da bi se taj čovjek mogao boriti u MMA-ju. Morao se moći dokazati u areni”, otkriva vlasnik SBG gyma u Dublinu te dodaje:

“Kada je Conor htio licencu za boks, mogli su pogledati meč između njega i Diaza gdje je gotovo 25 minuta bilo boksačke akcije. Zašto bi Malignaggi htio u MMA? Pa on nikada tamo ne bi otišao. Opet s druge strane Conor bi mogao “tvitnuti” da se bori s Malignaggijem, a ja bih ponovno bio u krivu.”

Upitan o suštini sukoba McGregor vs. Malignaggi, Kavanagh je očekivano stao na stranu svog borca te tvrdi da je bivši boksač ispao neprofesionalan. Prema njemu, sve je počelo kada je Malignaggi nakon prvog sparinga krenuo davati intervjue u kojima potcjenjuje McGregora.

“To nije bilo samo generalno objašnjavanje o tome kakav je kamp. Vratio se u New Yokr jer je radio nešto na promociji meča Andrea Warda. I od početka je bezobrazan, omalovažavao je McGregorovu snagu udarca. Pričao je sve te stvar, a ja sam si mislio u sebi: ‘Jesi li ti lud? Moraš se vratiti ovdje i sparirati s Conorom za sedam dana…'”, nastavlja Kavanagh.

Stručnjak tvrdi da ne bi imali problema s tim da je Malignaggi davao intervjue nakon meča, no on se na to odlučio odmah nakon prvog sparinga.

“Radi se o bivšem svjetskom prvaku, on je taj koji bi trebao znati kako šutjeti. Nakon borbe, neka piše knjigu, neka da 50 intervjua. To ne bi bio problem, s tim bi se složili. Ali ne možeš već sljedeći dan ili na kraju tog dana početi otkrivati javnosti neke ideje koje mi imamo. To je ono što me odbilo od njega. Nije se ponašao kao profesionalac”, zaključio je John Kavanagh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI