Kavanagh: Conor je rušio Malignaggija, a Mayweathera će nokautirati u prvoj rundi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.08.2017 12:48h Autor:

Conor McGregor i John Kavanagh

Dugogodišnji glavni trener Conora McGregora, John Kavanagh, je očekivano bio prisutan u UFC-ovom Performance trening centru tijekom otvorenog treninga koji je Irac u petak pripremio za medije. U video intervjuu za MMAFighting, slavni stručnjak je progovorio o najzanimljivijim temama vezanim uz mega meč između McGregora i Mayweathera koji slijedi 26. kolovoza.

“Ovo je jednostavniji kamp do sada jer je boks samo jedan dio slobodne borbe. Ali zabavno je. Kada smo išli na neke BJJ turnire, fokusirali bi se samo na taj sport. Tako da već imamo sličnih iskustva. Ipak, moje srce je u MMA-ju te se nadam da ću moći inkorporirati sve što smo ovdje naučili i u slobodnu borbu, kada se vratimo tim treninzima”, rekao je u uvodu Kavanagh te je dodao par riječi o tome hoće li se McGregor vratiti u UFC ili ne:

“Conor se voli boriti. On voli MMA. Znam da će ovim mečem zaraditi gomilu novca, ali na koncu konca sam prilično siguran da će se vratiti u MMA i u kavez.”

O Malignaggijevim optužbama..

“Da budem potpuno iskren, nisam vidio Malignaggijeve izjave u medijima. Malo sam surfao i vidio sam da je davao mnoge intervjue, ali ih nisam gledao. Bio sam jako zahvalan što je bio tu, što je bio dio kampa. Odradili smo dva sjajna sparinga. Naravno da vjerujem maksimalno u McGregor i njegove kvalitete, ali nikada prije do sparinga s Malignaggijem ga nisam vidio u sparingu protiv boksača takvog kalibra.  Tada mi je potvrdio da njegova tehnika i vještine mogu biti dobre za boks. Sretan sam bio što smo imali Paulija tu, bilo je sjajno imati ga u timu. On je sada nezadovoljan, ali to je njegova stvar. Zaista nisam vidio njegove intervjue. Meč s Malignaggijem? Nadam se da je MMA sljedeći, ali znate Conora, on ide iz velikog meča u veliki meč. Ponavljam, ja se nadam da će Conor do kraja godine biti ponovno u UFC kavezu.”

O nokdaunu…

“Nisam stručnjak za boks, ne želim prejudicirati. Naravno da će se na koncu objaviti snimka poslije meča. Ali ja sam vidio udarac u glavu i onda je Paulie pao. To mi se čini kao nokdaun.”

O manjim rukavicama od 8 unci…

“Danas je nosio rukavice od 8 unci, to je prvi put da sam ga vidio da ih ima na rukama jer je inače čitavo vrijeme nosio one od 16. Zastrašujuće je uopće pomisliti što bi se dogodilo da dobro pogodi nekoga s 8 unci. Morate shvatiti da punjenje 8 uncnih rukavica nije nešto puno jače od onih od 4 unce koje nosimo u UFC-u. Tu govorim o gornjem dijelu šake kojim se udara.”

O McGregorovoj izjavi da će nokautirati Mayweathera u prvoj rundi…

“Da, vjerujem u to. Očito da je Floyd sjajan boksač, pogotovo u defanzivnom smislu. Ali neovisno o svemu, trebat ćemu nekoliko rundi da se snađe u novoj situaciji. Ako znate da ako Conor pogodi, ljudi padaju. Tako da da, može se dogoditi da ga Conor nokautira u prvoj rundi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI