Katastrofalna vijest: Otkazan K-1 World Grand Prix?

K1 / Boks 17.10.2011 07:48h Autor:

K-1 logo

Jučer se borilačkim medijima proširila vijest da se K-1 Grand Prix Final 16 turnir zakazan za 29. listopada u kineskom Nanjingu, ipak neće održati.

Iako za sada nema službene potvrde od strane čelnika K-1 promocije, mnogi pokazatelji idu upravo u tom smjeru. Podsjećamo, na prestižnom bi turniru trebao nastupiti i naš Igor Jurković.

Većina medija se poziva na izjavu menadžera Daniela Ghite, Anila Dubara, koji je na jednom nizozemskom borilačkom blogu objavio da je turnir definitivno otkazan. Zabrinjavajuća činjenica jest i da na službenim stranicama Nanjing Olympic Sports Centra, dvorane koja je navedena kao mjesto održavanja priredbe, nema niti jedne riječi o ovom kick boksing eventu, kao niti informacija o prodaji ulaznica.

S obzirom da je do starta priredbe ostalo samo 12 dana, lako je zaključiti da 29. listopada vjerojatno nećemo gledati najjača svjetska K-1 imena. Posebno razočaravajuće zvuči ova informacija zbog našeg Igora Jurkovića i njegove velike prilike da dokaže svoje neosporne kvalitete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI